SPARTA SVE JAČA: Česi u Beograd dolaze sa OZBILJNIM pojačanjem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPARTA SVE JAČA: Česi u Beograd dolaze sa OZBILJNIM pojačanjem (FOTO)

Crvena zvezda dočekuje praški tim u četvrtak od 20.30.

Crvena zvezda će u četvrtak od 20.30 dočekati Spartu iz Praga u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a češki klub očigledno želi da u Beograd dođe što spremniji pošto je u prelaznom roku aktivan skoro koliko i crveno-beli. Sparta je promovisala deseto pojačanje za novu sezonu, a novjalija je Rio Mavuba.

ZBOG OVOGA JE DOŠAO U ZVEZDU: Radonjić moćnom porukom već zacementirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto u srcima Delija! (FOTO)

ZVEZDA U PUNOJ BRZINI: Stigla zamena za Manojlovića (FOTO)

Vezista je u Prag stigao iz francuskog Lila za koji je igrao u prethodnih devet sezona, a sa Spartom je potpisao trogodišnji ugovor. Mavuba je pre Lila igrao za Bordo i Viljareal, a odigrao je i 13 mečeva za reprezentaciju Francuske.

 Spartu posílil zkušený francouzský záložník Rio Mavuba!

 https://t.co/lFyUl6DHQQ pic.twitter.com/kSe2OQV6wB

— AC Sparta Praha (@ACSparta_CZ) July 21, 2017

Pre Mavube Sparta je potpisala ugovore sa Žoržom Mandžekom, Tal Ben Haimom, Srđanom Plavšićem, Semihom Kajom, Lukasom Štetinom, Eldarom Civićem, Vukadinom Vukadinovićem, Markom Jankom i Martinom Dubravkom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.