Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Zvezda u Lučanima želi peti vezani trijumf i dobro raspoloženje pred derbi (SASTAVI)

Danas su na programu poslednja tri meča osmog kola Superlige Srbije, a najzanimljivije biće u Lučanima gde lider Crvena zvezda gostuje ekipi Mladosti.

Poslednje gostovanje u Dragačevu Crvena zvezda ne pamti po dobrom. Poveli su crveno-beli preko Pečnika u 16. minutu, ali je Jovanović u 89. minutu matirao Rajkovića i beogradskom klubu uzeo veoma važna dva boda. Sada je na četi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Miodraga Grofa Božovića da spreči iznenađenje i pobedi neugodnog protivnika kako bi zadržala prvo mesto na tabeli i pet bodova prednosti u odnosu na Partizan pred “večiti derbi” za 14 dana (u međuvremenu crno-beli igraju odloženi meč sa Radom).
Miodrag Grof Božović će za razliku od meča sa Javorom izvršiti jednu zamenu, a možda ih bude i više. Na golu Crvene zvezde neće više stajati Predrag Rajković (potpisao za Makabi), već će šansu dobiti iskusni Damir Kahriman. Velika je dilema na poziciji levog beka kog bi ponovo mogao da zaigra Mihailo Ristić. Iznenađenje bi mogao da bude i novi napadač Predrag Sikimić.
Sa druge strane fudbaleri Mladosti žele da pokažu da se na svom bunjištu ne plaše nikog, pa ni Crvene zvezde. Lučanci su u prošlom kolu savladali OFK Beograd na Karaburmi i sada sa nova tri boda žele da se prebace na poziciju koja vodi u plej-of. Evo i sastava u kojima bi dva tima trebalo da istrče na “travnati tepih”.
MLADOST LUČANI: Krznarić – Kitanovski, Golemić, Živanović, Lazevski – Satara, Lepović, Mijić, Gavrić – Jovanović i Milosavljević.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Pavićević, Jovanović, Ristić (Anđelković) – Donald, Grujić, Katai, Vijera, Plavšić – Sikimić (Jović).
Superliga Srbije, 8. kolo
Rezultati:
Radnik – Voždovac 1:3 (1:1)
(Arsić 21 – Adamović 40, Odita 63pen, 69)
Partizan – OFK Beograd 2:1 (2:0)
(A. Živković 5, Šaponjić 34 – Ignjatijević 51)
Novi Pazar – Rad 1:0 (1:0)
(Radivojević 5)
Javor – Radnički Niš 0:0
Nedelja, 30. avgust:
17.00h Spartak – Vojvodina
19.00h Metalac – Čukarički
19.00h Mladost Lučani – Crvena zvezda
Odigrano u petak:
Jagodina – Borac Čačak 0:0
The post SL: Zvezda u Lučanima želi peti vezani trijumf i dobro raspoloženje pred derbi (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Mladost - Crvena zvezda (19.00)! Crveno-beli jure treću pobedu u nizu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015

Posle lošeg starta, Crvena zvezda se probudila u avgustu. Zabeležila je četiri uzastopne pobede, pa je trenutno lider šampionata. Novo iskušenje za četu Miodraga Božovića biće u Lučanima, gde gostuju nepredvidivoj Mladosti. Ostanite uz portal VESTIONLINE i saznajte iz minuta u minut dešavanja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.