Rajković zaplakao: Vratiću se u Zvezdu!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković zaplakao: Vratiću se u Zvezdu!

Put ga zove, mora poći. Predrag Rajković spakovao je kofere i u petak, 28. avgusta, u večernjim časovima otputovao za Tel Aviv.

Više razloga uticalo je na sada već bivšeg kapitena Crvene zvezde da udari paraf na ugovor ugovor sa izraelskim Makabijem, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Slaviša Jokanović.

- Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam, ali to je fudbal. To je život. U Makabiju sam zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Svestan sam da je razlika između nemačke i izraelske lige velika, ali je presudila želja da igram Ligu šampiona - rekao je Rajković za "Blic".

Nisu se baš sve kockice poklopile...

- Ostaje žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Međutim, ne brinem, vratiću se među crveno-bele - poručio je Rajković.

Makabi će u Ligi šampiona igrati u grupi protiv Čelsija, Porta i kijevskog Dinama. Nesumnjivo, najveći izazov našem čuvaru mreže biće okršaj sa "plavcima" u čijim redovima su već nekoliko godina Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

- Ne razmišljam još o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman - zaključio je Rajković koji će se već u ponedeljak vratiti u Beograd, na okupljanje reprezentacije u Staroj Pazovi pred mečeve sa Jermenijom i Francuskom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.