Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Dec.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rajko Mitić" - novo ime Zvezdinog stadiona

Stadion beogradskog Fudbalskog kluba Crvena zvezda, nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona, poneće ime legendarnog fudbalera Rajka Mitića, odlučeno je na sednici Skupštine kluba. Osim promene naziva stadiona za počasnog predsednika Zvezde izabran je još jedan njen slavni igrač - Dragan Džajić.

Podsetimo, Džajić je 2008. godine uhapšen zbog sumnje da je, dok je bio predsednik Crvene zvezde, prisvajao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << novac od transfera fudbalera.

Tokom postupka, koji je protiv Džajića i njegovih saradnika vođen pred Višim sudom u Beogradu zbog optužbi da su prisvojili oko 8 miliona evra, predsednik Srbije Tomislav Nikolić je 2012. potpisao odluku kojom je Dragan Džajić oslobođen od krivičnog gonjenja.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin stadion dobio novo ime

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2014

BEOGRAD - Stadion fudbalskog kluba "Crvena zvezda" u Beogradu od danas nosi naziv "Rajko Mitić" umjesto "Ljutica Bogdan"...Naziv stadiona je, na današnjoj Skupštini kluba, promijenjen na prijedlog navijača i veterana kluba...Klub je odlučio da za počasnog predsjednika bude izabran legendarni fudbaler...

Nastavak na Nezavisne Novine...

OZBILJNE PROMENE: Ovo su najvažnije odluke donete na Zvezdinoj skupštini!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014

Osim što je verifikovana izborna pobeda Svetozara Mijailovića koji je i zvanično novi predsednik, izabran je i novi Upravni odbor, kao i Nadzorni odbor, dok je izmenjen i Statut kluba, te su tako uvedene funkcije zamenika potpredsednika kluba, generalnog direktora kluba, veća ovlašćenja je dobio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.