Radonjić: Zasluženo smo na tronu

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Zasluženo smo na tronu

Crvena zvezda je odbranila titulu u regionalnom takmičenju. Trijumf Zvezde u duelu sa Mega Leksom u finalu ne umanjuje činjenica da u timu koji je sjajno vodio Dejan Milojević ne umanjuje činjenica da u timu Mege nije bilo Aranitovića, Luvavua, Kabe i Jaramaza.

Cvezda koja je ove sezone izborila plasman u TOP 8 fazu Evrolige gde je zaustavljena od moćnog CSKA može da bude ponosna. Jedini kiks je poraz od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Sezona nije gotovo sledi šampionat Srbije.

„Zasluženo smo stigli do trona. Imali smo jako tešku sezonu. Ubitačan ritam. Mnogo putovanja, mnogo promena u sastavu tima, mnogo problema sa povredama. Sve smo izdržali, odigrali najbolje kada je bilo najteže i zasluženo smo na tronu drugi put za redom. Nema vremena za odmor jer želimo da odbranimo titulu šampiona u Srbiji.

Kapiten Mitrović je veći deo sezone pratio pored terena zbog teške povrede. Borio se kao lav, uspeo je da se oporavi, uspeo je da se vrati u samoj završnici, uspeo je da pomogne Zvezdi da stigne do druge uzastopne titule.

„Teška sezona za mene. Uspeo sam da se izborim sa teškom povredom, uspeo sam da se vratim na teren u pomognem u osvajanju titule u ABA ligi. Neizmerno sam srećan. Nisam još uvek u top formi ali biću kada krene borba za titulu u šamionatu Srbiji. Želimo još jedan trofej i mislim da možemo to da ostvarimo“ rekao je Mitrović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.