Radonjić: Zadar igra iznad mogućnosti pred svojim navijačima, a nas muče povrede

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Zadar igra iznad mogućnosti pred svojim navijačima, a nas muče povrede

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije želeo da se osvrće na igru u pobedi protiv Zadra sa 56:49 na gostovanju u 3. kolu ABA lige.

"Nakon utakmice, koju smo odigrali na turniru u Zadru, rekao sam da očekujem tešku utakmicu ovde u ABA ligi. Time sam rekao i svoje mišljenje o ekipi Zadra. To se pokazalo tačnim, jer nikada nije lako doći u Zadar, koji pred domaćim navijačima igra iznad svojih mogućnosti. Bili smo apsolutno svesni toga, s tim da je Zadar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove godine napravio i iskorak, koji je bio evidentan već na prvoj utakmici protiv Cibone i želim mu sreću u nastavku takmičenja. U okolnostima gde smo već imali problema s povredama, a dan pre puta ostali smo i bez Dangubića, ideja je bila da, uprkos svemu, odigramo dovoljno dobru utakmicu za pobedu. To smo i napravili, a bilo kakva druga analiza u ovom trenutku nije bitna. Jedino je bitno da izlazimo iz jednog od najtežih gostovanja s bodovima i dobrim raspoloženjem", rekao je Radonjić.

Utakmica je po neefikasnosti oborila rekord, a kapiten Luka Mitrović svestan je da nisu opravdana očekivanja.

"Nije to bila najlepša utakmica ni za gledanje ni za igranje. Nakon četrdeset minuta najvažnije je da smo osvojili dva boda, a na kakav način smo do toga došli manje je bitno. Odbrana je bila na nivou, a 49 primljenih poena to najbolje pokazuje. U ovakvom stanju u kakvom smo trenutno, s obzirom na zdravstvene probleme koje imamo, ovo nam je izuzetno bitna pobeda na jednom od najtežih gostovanja u ligi, ne računajući Cedevitu i Budućnost. Napravili smo šta smo hteli i srećni odlazimo iz Zadra. Već sutra nas očekuje sledeća utakmica, ritam je nemilosrdan, moramo se odmoriti i što bolje pripremiti za Tajfun", rekao je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svet oduševljen dresovima Mega Leksa! Opremu žele Ameri, Španci, Arapi... (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 12:23

"Ovo je ili najbolja kombinacija boja u istoriji dresova ili uvreda za košarkaške fanove širom sveta", pišu svetski mediji....Novi dresovi košarkaša Mega Leksa širom sveta propraćeni su s velikom pažnjom i uglavnom pozitivnom reakcijom...Klub iz Sremske Mitrovice protiv Crvene zvezde u prvom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.