Radonjić: Uprkos umoru, želimo nove bodove

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Uprkos umoru, želimo nove bodove

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da se ekipa nalazi u jakom ritmu, ali i da, uprkos umoru, želi da savlada Igokeu u Laktašima.

- Očekuje nas meč protiv Igokee, ekipe koja je značajno promenila svoj igrački kadar, u međuvremenu i trenera, u odnosu na prvi naš duel kada su nas pobedili. U poslednje vreme igraju odlično i nalaze se na korak od opstanka. Sa druge strane, mi smo u poznatom ritmu, a po povratku uz Istanbula izgubili smo pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dana u putu - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Radonjić je dodao da, uprkos umoru, pobeda imperativ.

- Od utakmice sa Darušafakom nije prošlo mnogo vremena, ali bez obzira na sve želimo da dođemo do novih bodova -, istakao je Dejan.

Crveno-beli saopštili su i da se Kvinsi Miler oporavio od virusa i da će biti u potpunosti spreman za sutrašnji meč, koji se igra od 17 sati, u okviru 23. kola ABA lige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.