Radonjić: Promašena bacanja i trojke su razlog poraza

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Promašena bacanja i trojke su razlog poraza

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su prvi put ove sezone. Od ekipe Dejana Radonjića bolji je bio litvanski Neptunas, a prema njegovim rečima presudili su veliki broj promašenih trojki i slobodnih bacanja u finišu utakmice.

- Iako smo veoma loše počeli utakmicu, u drugom poluvremenu smo bili bolji u odbrani i vratili smo se u meč. Promašili smo mnogo slobodnih bacanja i trojki pred kraj utakmice. Neptunas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je odigrao veoma dobru utakmicu na svom terenu - rekao je Radonjić za preneo sajt Evrolige, prenosi Beta.

Zvezda je kao gost izgubila od Neptunasa sa 83:81, u drugom kolu Grupe

D Evrolige i tako zabeležila prvi poraz. Trener Neptunasa Kazis Maksvitis posvetio je pobedu onima koji su govorili da ta ekipa "ne zaslužuje da igra Evroligu".

- Želeo bih da ovu pobedu posvetim skepticima koji su rekli da ne zaslužujemo da igramo u Evroligi. Zaslužili smo pobedu jer smo vodili celu utakmicu. Vasilijus je pogodio šut za pobedu i to me ne čudi, on često uzima te šuteve - kazao je Maksvitis.

Zvezda će u narednom kolu dočekati Valensiju, dok će Neptunas igrati kod kuće sa Olimpijakosom.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.