Radonjić: Pristup je bio odličan, čekamo povratak Radenovića i Katića za fajnal for

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pristup je bio odličan, čekamo povratak Radenovića i Katića za fajnal for

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pristpom svojih igrača na meču sa Radničkim iz Kragujevca u Superligi Srbije.

"Zadovoljan sam pobedom, pristupom i činjenicom da smo predstojeći završni turnir Jadranske lige uspeli da stavimo u drugi plan, kao i da ga dočekamo bez poraza u domaćem šampionatu", rekao je Radonjić.

Zvezda je u Hali Pionir pobedila Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 82:62 u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije. I ovog puta za Zvezdu nisu nastupili Ivan Radenović i Raško Katić, a Radonjić je rekao da će jedan od njih dvojice u ponedeljak početi

da trenira sa ekipom.

"Šteta što Radenović i Katić nisu trenirali sa ekipom, ali očekujem da se od ponedeljka makar jedan nađe u trenažnom procesu kako bismo bili spremni za fajnal-for", rekao je Radonjić.

On je dodao da se ne zna da li će crveno-beli na završnom turniru igrati u najjačem sastavu.

"To je teško konstatovati u ovom trenutku, ali iako svi budu tu, to neće biti naš maksimum. Ali... S kojim god sastavom izađemo protiv Cibone, ideje i želje su iste", rekao je Radonjić.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da su crveno-beli zasluženo došli do pobede.

"Zvezda je zasluženo pobedila, bolja je ekipa, a mi imamo mali fond igrača, nemamo čvrstinu i nismo izdržali sa svim povredama i problemima koje imamo u klubu", rekao je Nikolić.

On je Zvezdi poželeo uspeh na završnom turniru Jadranske lige i dodao da bi voleo da se crveno i crno-beli plasiraju u finale, a samim tim i u Evroligu.

Košarkaš Radničkog Stefan Birčević kazao je da se njegova ekipa nije potrudila da meč učini zanimljivim.

"Trebalo je bar da se potrudimo da ova utakmica bude zanimljiva, kao što je bila u prvom poluvremenu. U drugom smo pali, Zvezda je bila bolja od nas", ocenio je Birčević.

Zvezda je ovom pobedom zadržala maksimalan učinak u Superligi, pa će tako i posle ovog kola ostati na prvom mestu, dok je Radničkom ovo bio drugi poraz.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.