Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2015, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Platili smo visoku cenu zbog grešaka

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Real Madrida da je njegov tim platio visoku cenu zbog brojnih grešaka.

Crveno-beli su večeras izgubili sa 85:61 u Top 16 fazi Evrolige, što je njihov sedmi poraz u E grupi, gde je Real vodeći sa skorom 7-1.

"Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, pa smo čak imali i malo vođstvo. Od tog trenutka platili smo visoku cenu za naše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << greške, Real je napravio preokret. Kada Real povede, teško je vratiti se u meč, igrao je bolje nego prilikom našeg susreta u januaru u Beogradu. Oni su napravili neke korekcije, sada su još veći favoriti da na fajnal-foru osvoje titulu šampiona Evrolige", rekao je Radonjić za sajt Evrolige.

Crvena zvezda u utakmici narednog 9. kola E grupe Top 16 faze dočekuje 5. marta ekipu Makabija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.