Rade Krunić ide, Rade Krunić ide u...

Izvor: Mondo, 30.Jan.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Krunić ide, Rade Krunić ide u...

... čačanski Borac!

Foto: MN Press

Ni Crvena zvezda, ni Vojvodina, ali jeste klub koji ima dresove u crveno-belim bojama.

Rade Krunić, o kome se mnogo pisalo prethodnih dana i nedelja, konačno je ostvario transfer. Ostaće u srpskom fudbalu.

Čačanski Borac novi je klub Radeta Krunića, koji je prešao iz Donjeg Srema.

Klub iz Čačka je, pod naslovom "Transfer bomba", saopštio da je Krunić potpisao jednoipogodišnji ugovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Rade Krunić je rođen u Foči (BIH) 7. oktobra 1993. godine. Fudbalom je počeo da se bavi u lokalnom klubu Sutjeska, da bi 2013. godine postao član Donjeg Srema za koji je odigrao 52 utakmice. Prošlog leta je potpisao ugovor sa Veronom, ali je i dalje ostao član superligaša iz Pećinaca iz čijih redova je i došao u Borac.

Zabeležio je i sedam nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Visok je 184 centimetra i igra na poziciji centralnog veznog igrača.

"Dobili smo sjajnog mladog igrača koji tek treba da iskaže svoj raskošni potencijal i talenat. Dolazak Krunića u naš klub pokazuje da Borac ima veliku težinu kao klub. Sa njim polako, ali sigurno kompletiramo igrački kadar za koga verujemo da će biti pravo osveženje u superligi narednog proleća. Nema nikako mesta bilo kakvoj euforiji. Nastavljamo da radimo,  stvaramo pravu pobedničku atmosferu koja treba da vodi cilju, a to je opstanak u eliti'", izjavio je sportski direktor Borca Slobodan Ilić.

Inače, Krunić je peti novi igrač koji je ove zime došao u Borac. Ranije danas Borac je saopštio da je doveo Majkla Tavijahu iz Gane. Igra u vetznom redu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Transfer bomba: Borac doveo igrača koji je bio na pragu Zvezde i Voše

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2015

Rade Krunić, o kome se mnogo pisalo prethodnih dana i nedelja, konačno je ostvario transfer. Ostaće u srpskom fudbalu, ali ne u redovima Crvene zvezde i Vojvodine. Čačanski Borac je njegova odrednica...Klub iz Čačka je, pod naslovom "Transfer bomba", saopštio da je Krunić potpisao jednoipogodišnji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ni Voša ni Zvezda, Krunić u Borcu

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Doskorašnji fudbaler Donjeg Srema Rade Krunić postao je član Borca, sa kojim je potpisao ugovor na godinu i po dana, saopštio je klub iz Čačka...Krunić ima 21 godinu i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, karijeru počeo u Sutjeski iz Foče, iz koje je 2013. došao u Donji Srem. Krunić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.