Pored Atletika i PSŽ želi Luku Jovića?

Izvor: Press, 18.Avg.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pored Atletika i PSŽ želi Luku Jovića?

Kako se navodi, predsednik Parižana Nasee el Kalifi smatra da je 16-godišnji napadač iz Zvezdine škole 'novi Lionel Mesi'.
S druge strane, kako prenosi španski AS, 'Jorgandžije' ne odustaju od namere da angažuju najmlađeg strelca u istoriji Crvene zvezde. “Jorgandžije” su spremne da izdvoje mnogo više novca nego što je to izgledalo na početku za jednog od najvećih bisera srpskog fudbala
 
Prva ponuda iz Madrida na Zvezdinu adresu je glasila 2,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << evra, što su na Marakani glatko odbili sa pričom da očekuju četvostruko veću ponudu za Jovića. Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da od transfera Luke Jovića šampion Srbije zaradi između 6 i 8 miliona evra, ali tek kroz godinu dana.
Ipak i pored toga Madriđani su prema pisanju španskih medija povećali ponudu i uskoro se očekuje odgovor iz tabora šampiona Srbije.

 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.