Pižon i zvanično kandidat za trenera Zvezde, Filipović bio na Marakani

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon i zvanično kandidat za trenera Zvezde, Filipović bio na "Marakani"

Crvena zvezda od srede i zvanično ima dva kandidata za trenera. Prvi je Zoran Filipović koga je predložio potpredsednik Ivica Tončev, a drugi je Vladimir Petrović Pižon koga su predložili vetarani kluba kao najbolje rešenje.

Reč je o dva velika imena crveno-belih koji su kao igrači mnogo zadužili klub, a obojica su već ranije vodili Zvezdu sa klupe.

Čelni ljudi kluba, predsednik Svetozar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mijailović i direktor Zvezdan Terzić su u sredu obavili razgovore sa obojicom, da saslušaju njihove vizije i stavove što praktično znači da su obojica veoma blizu klupe kluba.

I Petrović i Filipović važe za trenere koji dobro rade sa mlađim selekcijama, a to je ono što je Zvezdi u ovom trenutku najpotrebnije s obzirom na činjenicu da je u ekipi mnogo Zvezdinih klinaca.

Pored njih dvojice u igri je još jedan kandidat, čije ime se već pominjalo, ali nezvanično. Reč je o Dragomiru Okuki koji ima ponudu i iz kine, dok je Milorad Kosanović naišao na žestoko protivljenje navijača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.