PREOKRET: Filadelfija odlučila da li Bolden ostaje u Zvezdi!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Filadelfija odlučila da li Bolden ostaje u Zvezdi!

Brajan Kolanđelo, generalni menadžer Filadelfije, poručio je da nijedan od tek draftovanih košarkaša neće već naredne sezoni biti u Siksersima.

To znači da će Džona Bolden, od nedavno član Crvene zvezde koji je izabran kao 36. pik, ostati u redovima srpskog šampiona.

- Dovešćemo ih kada bude pravo vreme. Džona je prošao drugačijim putem od većine drugih igrača, ali je mlad, fizički jak, sa velikom energijom i ima karakteristike modernog košarkaša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dobro šutira, brz je, visok i odličan skakač sa osećajem za to gde će pasti lopta. Uzbuđeni smo zbog njega i na draftu smo uradili sve što smo planirali - rekao je Kolanđelo.

Mladi košarkaš prosle sezone bio je odličan u ekipi FMP-a iz Železnika, jedan je od najzaslužnijih za plasman u finale Superlige Srbije i eliminaciju Partizana, nakon čega je potpisao ugovor sa Zvezdom, pa bi obeštećenje od oko 500.000 dolara trebalo da pripadne crveno-belima.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.