Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI DELIJA VERAN JE KO PAS: Vujadin Savić nosi Zvezdu u srcu, ali i na novoj tetovaži (FOTO)

Bivši štoper Crvene zvezde, Vujadin Savić, poznat je u srpskoj javnosti kao vatreni navijač Crvene zvezde.
Sin legende severa Duleta Savića i suprug srpske glumice Mirke Vasiljević, praktično tokom cele godine na društvenim mrežama piše poruke podrške bivšem klubu.
Novi defanzivac Votforda je često viđen gost na stadionu “Rajko Mitić“, a nije tajna da je i on, poput svog oca, ušao u srca najvatrenijih Delija.
Delija, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kao što je i on sam. I baš kao što kaže jedna navijačka parola jedinog srpskog šampiona Evrope: “Ušlo u krv i doviđenja” – ponaša se i Vujadin Savić.
A da je to tako svedoči i njegova nova tetovaža na nozi, sa Zvezdinim grbom, sa kojom se pohvalio na Instagramu…
 
A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on May 22, 2015 at 10:01am PDT


The post PRAVI DELIJA VERAN JE KO PAS: Vujadin Savić nosi Zvezdu u srcu, ali i na novoj tetovaži (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DA LI JE OVO ZA KRAJ? ‘Crni Srbin’ kao da se oprašta od Zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 00:19

Naprečac je postao ljubimac navijača Crvene zvezde, iako je retko dobijao priliku da pokaže svoje fudbalske kvalitete, ali njegovi statusi na društvenim mrežama putem kojih je često pokazivao neizmernu ljubav prema svom klubu pomogli su mu da zadobije simpatije.. . Senegalac Mamadu Mbođ, brzo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.