POTPUNO ODLEPIO: Evo ŠTA je Ataman URADIO Šilbu i Preldžiću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO ODLEPIO: Evo ŠTA je Ataman URADIO Šilbu i Preldžiću (FOTO)

Galatasaraj u ogromnim problemima.

Šok u Istanbulu! Posle debakla u Pioniru i ubedljivog poraza od Crvene zvezde, trener Galatasaraja Ergin Ataman izbacio je dvojicu najboljih košarkaša iz ekipe. Radi se o nekadašnjem ljubimcu Delija Blejku Šilbu i Emiru Preldžiću, informaciju su objavili dobro obavešteni turski novinari. Šef struke Galatasaraja je izgubio strpljenje i proterao turskog i češkog reprezentativca iz tima.

Izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, dakle, 11,7 poena koliko je na 23 evroligaške utakmice Galati donosio Šilb, odnosno, još 8,7 koliko je na 15 mečeva bio prosečan Preldžićev učinak. Negde je puklo, što svedoči reakcija kapitena Sinana Gulera, koji je u ranimjutarnjim satima okupio tim, kako bi se sa Atamanom razgovaralo o budućnosti ekipe.

Klub iz Istanbula odavno je izgubio šanse da se domogne plasmana među osam najboljih u Evropi, samo ih teorija održava u tome, ali bi odstranjivanje Šilba i Preldžića moglo da predstavlja dobru vest za njene rivale u finišu regularnog dela sezone.

Naročito za Baskoniju i Darušafaku, kojima bi te utakmice mogle da budu krucijalne u borbi za mesto u Top 8, velike konkurente Crvenoj zvezdi. Nema sumnje da bi španski i drugi turski predstavnik, ukoliko Galatasaraj ostane  bez Šilba i Preldžića, lagano došli do trijumfa u tim utakmicama.

I naravno, sve pod preduslovom da se  prognani ne pomire sa trenerom odmah posle meča sa Realom. Mada je Ataman navodno čvrst u nameri da ih zauvek proglasi nepoželjnima. Bar kada je Evroliga u pitanju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.