Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLAT SPISAK UEFA: Pojačanja su na njemu, ali i jedan igrač sa kojim ugovor još nije potpisan…

Trener Vladan Milojević računa na sve igrače za Florijanu, pa čak i na napadača sa kojim ugovor još uvek nije potpisan Ričmonda Boaćija.

U novu sezonu Crvena zvezda kreće već narednog četvrtka 29. juna, kada na stadionu ‘Rajko Mitić“ gostuje Florjana. Predstavnik Malte je prvi rival u Evropi, a spisak igrača je poslat u UEFA i na njemu su letnja pojačanja Marko Gobeljic, Filip Stojković, Rikardinjo i Vujadin Savić.
Na prvoj listi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su i većina igrača iz prošle sezone Filip Manojlović, Dušan Anđelković, Mičel Doanld, Damjan Le Talek, kao i Srđan Plavsić i Mihailo Ristić, koji su na izlaznim vratima i ekipi će se priključiti verovatno od nedelje, pošto je izvesno da su minimalne šanse da mlada selekcija Srbije posle petka ostane u Poljskoj.
Iz kluba u subotu očekuju dolazak Gelora Kange, koji je prema pravilima FIFA, iskoristio dve nedelje odmora i verovatno neće igrati u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope.
Računa se i na Ričmonda Boaćija, kojem ugovor ističe 30. juna, a još nije postignut konačan dogovor oko ostanka napadača iz Gane u ‘Ljutice Bogdana’.
The post POSLAT SPISAK UEFA: Pojačanja su na njemu, ali i jedan igrač sa kojim ugovor još nije potpisan… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.