Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAZARCI GRME: Zašto je sklonjen Milorad Mažić?

Ni dva dana posle utakmice između Novog Pazara i Crvene zvezde se strasti ne stišavaju, domaćin ima novu primedbu.

Sve osim fudbala je rezime utakmice odigrane u gradu kraj Jošanice u nedelju. Fudbal je otišao u drugi plan, pobedili su incidenti, verska i nacionalna mržnja. Novi Pazar je juče izdao saopštenje u kom krivi glavnog arbitra i Delije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za incidente, a danas pita Superligu Srbije i FS Srbije što je najbolji naš sudija sklonjen sa te utakmice.
– Sada se vidi koliko je bila pogubna odluka o “skidanju” Milorada Mažića sa duela u Novom Pazaru. Vrbašanin je zasužio da se nađe na centru, pogotovo što je već bio delegiran. A, nije dobio priliku zbog kompleksa Miroslava Radomana. Čovek ne može da prihvati da je Mažić mnogo bolji sudija od njega i sada ga ruši svim silama. Hoće da uništi čoveka koji brani čast srpskog fudbala – rekao je za Sportski žurnal potpredsednik Novog Pazara, Ćerim Šemsović.
Podsetimo, Milorad Mažić je suspendovan jedno kolo zbog greške kada Partizanu u 6. kolu nije svirao penal protiv Spartaka iz Subotice.
The post PAZARCI GRME: Zašto je sklonjen Milorad Mažić? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.