Ovo je neobičan predlog Slaviše Kokeze na Skupštini Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je neobičan predlog Slaviše Kokeze na Skupštini Zvezde!

Na predlog Slaviše Kokeza novi Upravni odbor Crvene zvezde gradskim vlastima poslao predlog o tome da jedna ulica u Beogradu ponese ime velikog trenera

Na današnjoj sednici Skupštine Crvene zvezde zvanično je odlučeno da stadion Crvene zvezde dobije ime po legendarnom kapitenu tog kluba Rajku Mitića. Prva Zvezdina zvezda smatra se jednom od najvećih legendi kluba, a aktuleno rukovodstvo crveno-belih pokušaće da se zahvali i ostalim besmrtnicima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su ostavili veliki trag u Crvenoj zvezdi.

Prema saznanjima Mozzartsport-a novi Upravni odbor fudbalskog kluba Crvene zvezde danas je predložio da jedna od ulica u blizini najvećeg srpskog stadiona nazove po Miljanu Miljaniću. Taj predlog, koji je inicirao zamenik predsednika crveno-belih Slaviša Kokeza, već je prosleđen gradskim vlastima.

Foto: Telegraf

Miljan Miljanić je jedna od najvećih ikona Crvene zvezde. Reč je možda o najvećem treneru u istoriji našeg fudbala koji je sa Crvenom zvezdom osvojio četiri titule i tri nacionalna Kupa. U prebogatoj karijeri vodio je Valensiju i najtrofejniji klub Evrope Real iz Madrida.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.