Obradović: Teško je bilo voditi utakmicu protiv voljenog kluba

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Teško je bilo voditi utakmicu protiv voljenog kluba

Berlinska Alba nije imala šanse protiv veoma raspoložene Crvene zvezde Telekom. U "Pioniru", pred oko 5.900 gledalaca nemački tim je izgubio u utakmici Top 16 faze Evrolige. Nakon poraza trener Berlinaca Saša Obradović je mogao samo da čestita na pobedi crveno-belima.

- Skoro nisam osetio ovakav ambijent, lepo je igrati, pa neka sam i protivnik. Lep doživljaj. Zvezda je zaslužila pobedu, od prvog trenutka. Nismo kontrolisali igru, pogotovo u napadu, pošto smo gubili lopte. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Teško je bilo vratiti se u igru, ali nemam ništa da zamerim igračima. Očigledno je da možemo bolje, ali i samo igrači su pali u atmosferi i nisu odgovorili - kazao je Obradović nakon meča, uz osvrt na ciljeve Albe.

- Nemamo velike ciljeve, danas nismo naučili lekciju, ali očekivao sam bolju igru. Sve čestitke Zvezdi, koja nije igrala u poslednje vreme na najboljem nivou iako je pobeđivala. Večeras je odigrala najbolji meč i čestitam joj.

Obradovića su navijači dočekali uz ovacije, a on nije mogao da sakrije suze.

- Emotivno sam odregovao, nije lako, kada te ovako dočeka tvoj narod, a kamoli kada si Zvezdino dete. Neviđeno mi je značio doček. Teško je bilo voditi utakmicu protiv bivšeg i voljenog kluba i hvala navijačima. Najbolji su, iako su i naši dobri - zaključio je Obradović.

(Tekst: Miloš Simanović, Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.