ODLIČAN POSAO ZVEZDE: Bosančić i Avramovski na Marakani!

Izvor: Press, 25.Jul.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČAN POSAO ZVEZDE: Bosančić i Avramovski na Marakani!

Saga je završena - Miloš Bosančić je novi fudbaler Crvene zvezde! On je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i u subotu će se pridružiti novim saigračima u Termama Čatež!.
Priče o njegovom prelasku na Marakanu su trajale danima, spekulisalo se da su pojedini navijči protiv dolaska nekad člana Partizana, ali je presudila želja kompletne uprave, kao i trenera Nenada Lalatovića da u timu ima nekadašnjeg člana Gjongnama.
I na današnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << meču sa Vašašom videlo se da je Zvezdi neophodna kreacija u igri, a Bosančić bi trebalo upravo da donese tu crtu u igru crveno-belih.

Bosančić će u tome će imati i pomoć nekadašnjeg makedonskog vunderkinda Danijela Avramovskog!
Avramovski je i pre tri godine bio na meti Crvene zvezde. Određeni period proveo je i na probi u Liverpulu, a pažnju na sebe je skrenuo još kao kadet Rabotničkog.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bosančić konačno u Zvezdi, potpisao i Avramovski

Izvor: Sportal.rs, 26.Jul.2014, 09:52

Nova imena u igračkom pogonu Crvene zvezde. Posle pregovora koji su potrajali pre svega zbog protivljenja navijača, ekipi prvaka Srbije priključio se i Miloš Bosančić.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.