Novi rat u srpskom fudbalu! Ovoga puta ulog je Evropa!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rat u srpskom fudbalu! Ovoga puta ulog je Evropa!

Uporedo sa ratom koji Crvena zvezda i Partizan vode saopštenjima i prepucavanjima, vodi se i onaj za mesto koje iz Superlige Srbije vodi u Evropu!

Igrama u šampionatu njega je obezbedila Mladost iz Lučana, ali petoplasirani Radnički iz Niša s pravom se nada da će zauzeti njihovo mesto u žrebu.

Razlog je svima poznat, a to je činjenica da Mladost nije dobila licencu u prvom krugu. Prema navodima Nišlija, ne sme ni u drugom.

- Račun Lučanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je više godina bio u blokadi, a da bi se dobila licenca za domaće takmičenje uslov je da račun tog trenutka ne bude u blokadi. Mladost je igrala protivzakonito u ovom prvenstvu. FSS sada ima priliku da ispravi grešku. Ranije nismo imali nikakav pravni interes da se žalimo, alis ada je u pitanju Evropa - rekao je za Sportski žurnal Radan Ilić, predsednik skupštine Radničkog.

Foto: Marko Todorović

Iz Lučana ne žele polemiku sa Radničkim.

- Ovo je čist pritisak na komisiju FSS od strane Radničkog, a nadam se da će ista biti nezavisna u domošenju odluke. Ukoliko ne bude, smatraćemo to klasičnim skandalom, jer smo sve ispunili. Nećemo se libiti da se obratimo UEFA - jasan je prvi čovek Mladosti Vladimir Đorđević.

Podsetimo, komisija FSS zaseda u sredu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VELIKI PREVID FSS: Mladost neregularno igrala, Nišlije podnose ostavke?!

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2017

Fudbalski klub Radnički iz Niša nakon meča poslednjeg kola Superlige protiv Crvene zvezde ostao je bez trenera, a kako HotSport nezvanično saznaje, do kraja nedelje mogao bi da ostane i bez kompletne uprave.. Kako nezvanično saznajemo, u slučaju da Radničkom ne bude dodeljena licenca za igranje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.