Njeguš: Pregaziću i Crvenu zvezdu

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeguš: Pregaziću i Crvenu zvezdu

Zvezda ima 13 uzastopnih pobeda, dobre pojedince i jak tim... Međutim, ni mi nismo bez šansi, tvrdi Njeguš

Gosti na iskušenju.

Jako dobro znam ko je i šta je Crvena zvezda, igrao sam tamo tri godine, ali želim da se Novi Pazar raduje na kraju utakmice, poručio je trener kluba iz Raške oblasti za Kurir Zoran Njeguš. Crveno-bele očekuje težak ispit protiv Novog Pazara u četvrtak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a utakmica počinje u 16.00 časova.

Trener Novog Pazara se nada da će utakmica proteći u fer i sportskoj atmosferi i da neće biti šovinističkih ispada na tribinama i incidenata. Meč u Novom Pazaru obezbeđivaće 600 pripadnika Žandarmerije, a očekuje se i dolazak 300 „delija“, navijača Crvene zvezde.

- Želja mi je da sve prođe bez nemilih scena i incidenata. Šest godina sam igrao u Španiji i voleo bih da tako nešto zaživi i u Srbiji. Nažalost, neke pojedince je nemoguće kontrolisati i zato apelujem na naše navijače da nas bodre sportski i da fer navijaju za Novi Pazar - rekao je Njeguš.

Novi Pazar je ovog proleća igrao nerešeno kod kuće s Partizanom i pobedio Vojvodinu.

- Mi nismo izgubili kod kuće i moj cilj je da tako i nastavimo. Nadam se da ću pogoditi taktiku protiv Crvene zvezde kao protiv Partizana i Vojvodine. Zvezdi se ne preti, ali će ta utakmica biti naša borba za život. Zvezda ima 13 uzastopnih pobeda, dobre pojedince i jak tim... Međutim, ni mi nismo bez šansi - tvrdi Njeguš.

(A. R.)

Kruševac

SUDIJE NAM PONIŠTILE ČIST GOL

Zoran Njeguš apostrofira da su sudije pokrale Novi Pazar u Kruševcu u meču protiv Napretka.

- Utučeni smo zbog poništenog gola u Kruševcu, jer smo posle gledanja TV snimka videli da je pogodak regularan. Gde je tu odgovornost delilaca pravde? Tada je bilo 1:1 i ko zna kako bi se utakmica završila da smo poveli. Možda ne bi bilo ni incidenata na tribinama. Poništi su nam gol i uzeli nam bodove - poručio je Njeguš.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.