Nije slučajno najskuplji u istoriji izraelskog fudbala: Rajković već debitovao i - nije primio gol!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije slučajno najskuplji u istoriji izraelskog fudbala: Rajković već debitovao i - nije primio gol!

Doskorašnji kapiten Zvezde uspešno započeo odiseju u timu Slaviše Jokanovića

Imao je hrabrosti Slaviša Jokanović da preuzme Votford - i uveo ga u Premijer ligu. Imao je hrabrosti da preuzme Makabi iz Tel Aviva i uveo ga u Ligu šampiona. Imao je hrabrosti da "gurne" mladog Predraga Rajkovića na gol crtu odmah po dolasku u Izrael, a doskorašnji kapiten Crvene zvezde mu se dostojno odužio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - nije primio gol na debiju. Na kraju Makabi je ostavio pobedu protiv Hapoela Ber Šive (0:1) i tako zadržao maksimalan učinakn apočetku šampionata.

Zanimljivo, Hapoel je imao veći posed lopte pa i više šuteva ka okviru gola protivnika (7:5). Gosti su odlučujući posao napravili u finišu prvog poluvremena kada su preko Erana Zehavija došli do prednosti koja im je obezbedila nova tri boda.

Podsećamo, Rajković je u Makabi došao za sumu od 3.000.000 evra što je rekord u istoriji izraelskog fudbala, a potpisao je ugovor na pet godina.

Makabi posle ovog trijumfa deli prvo mesto na tabeli sa Makabi Petah Tikvom. Oba tima imaju po šest osvojenih bodova posle prva dva kola.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajković sačuvao mrežu na debiju za Jokanov Makabi

Izvor: Blic, 30.Avg.2015

Dojučerašnji kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković uspešno je debitovao za Makabi iz Tel Aviva...Njegov novi klub, čiji je trener Slaviša Jokanović, slavio je na gostovanju Hapoel Bir Ševi sa 1:0 golom Zehavija u drugom kolu izraelskog prvenstva...Rajković je dobio šansu da debituje samo dan...

Nastavak na Blic...

Debi iz snova Rajkovića!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2015, 11:23

Prvo pa muško! Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković debitovao je za Makabi iz Tel Aviva u pobedi šampiona Izraela protiv Hapoel Per Ševe 1:0...Zlatni "orlić" je šansu odlično iskoristio. Nije primio gol, a imao je nekoliko sjajnih intervencija pa je proglašen za igrača meča...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.