Ni Zvezda, ni Vojvodina: Krunić na kraju završio u Borcu

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Zvezda, ni Vojvodina: Krunić na kraju završio u Borcu

Fudbalska sapunica sa Radetom Krunićem koa glavnim akterom iste - je završena. Fudbaler koji je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, pa potom i u Vojvodinu, karijeru nastavlja u redovima čačanskog Borca, potvrdio je klub kraj Morave. Po potpisivanju jednoipogodišnjeg ugovora novi vezni igrač Borca je dao izjavu za klupski sajt:

- Moram najpre reći da sam se veoma brzo i korektno dogovorio sa ljudima iz svog novog kluba. Posle svega što se dešavalo u proteklom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Borac je bio nakonkretniji i najkorektniji pa nije bilo dileme oko dolaska. Uslovi pod kojima sam potpisao ugovor mi maksimalno odgovaraju i mislim da će upravo Borac biti moja odskočna daska ka odlasku u inostranstvo, što je svakako težnja svih igrača sa naših prostora - prvi su utisci Krunića, koji će ponovo sarađivati sa Bogićem Bogićevića, sa kojim je sarađivao u Donjem Sremu.

Čačani su prvi deo sezone završili na 14. poziciji, sa samo bodom više od prvog tima "ispod crte" niškog Radničkog.

- Dobro znam u kakav klub sam došao. Mesto na tabeli svakako ne odgovara renomeu Borca i daću sve da stabilizujemo klub kada su rezultati u pitanju. Poznajem dosta igrača, ali pre svega sjajnog trenera Bogića Bogićevića koji me je i izvanredno prihvatio kada sam svojevremeno dolazio u Donji Srem. Daću sve od sebe da se dobrim radom nametnem i izborim za mesto u timu. Želim da se odužim klubu koji je u jednom dosta specifičnom trenutku za mene bio korektan i da ostavim trag u Borcu. Sve što se proteklih dana pisalo je iza mene i fokusiran sam samo na obaveze u Borcu.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.