Nenad Lalatović: Svaki moj uspeh je uspeh čitave porodice

Izvor: Story, 19.Okt.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Lalatović: Svaki moj uspeh je uspeh čitave porodice

Ponosno ističući da mu je karijera krenula uzlaznom putanjom otkako je dobio decu, trener FK Crvena zvezda Nenad Lalatović iskreno govori o odnosu sa suprugom Ivom koja mu je uprkos poteškoćama u trudnoći podarila troje dece za manje od četiri godine

Nenad Lalatović sa porodicom, foto: Vladimir Šporčić

Skladna porodična zajednica u kojoj uživaju trener FK Crvena zvezda Nenad Lalatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (37) i njegova supruga Iva (29) nimalo nije oštećena najnovim razvojem situacije u karijerama poznatog bračnog dvojca. Iako ima mnogo obaveza, predani sportista stiže da posveti dovoljno vremena namilijima.

- Više vremena sam imao dok sam bio trener Napretka iz Kruševca. Ipak, moja porodica ni sada ne trpi zbog mojih poslovnih obaveza jer svo slobodno vreme provodim sa decom i sa suprugom. Ćerka Ina ima pet godina, sin Marko tri a najmlađi Vanja godinu dana. Mislim da sam u pravo vreme u Beogradu, ako uzmemo u obzir njihov uzrast. Živimo u blizini stadiona, a u Zvezdi mi je odlično. To je klub u kojem sam proveo sedamnaest godina i gde sam odrastao - u dahu priča Lalatović koji nam je ukratko prepričao svoj dnevni raspored.

- Iva i ja vodimo zajedno decu u vrtić, onda između dva treninga odemo po njih. Posle drugog treninga dolazim kući i ponovo se posvećujem porodičnim obavezama. idem u nabavku, na pijacu, a za kupanje dece sam zadužen isključivo ja. Deca neće da zaspe dok ih ja ne okupam i zaista uživam u svim roditeljskim obavezama  – ističe Nenad, dok se njegova supruga nadovezuje.

- Kad pričam drugaricama, one kažu: Ivo, pa tvoj muž dolazi da kupa decu? To je mnogima neverovatno ali stvarno je takav. Srce me je vodilo na isti put na kom je Nenad i nisam pogrešila - ističe Iva koja je sa zadovoljstvom pratila svog muža i dok je živeo u Kruševcu.

- Mnogi partneri imaju problem da budu sami, a Iva i ja jedva čekamo da se osamimo. Tako je bilo i dok smo se zabavljali. Sami sebi smo dovoljni i nikada nam nije dosadno. Sada se trudimo da prilagodimo vreme deci, mada su i oni veoma fleksibilni. Mi smo jedna zdrava porodica i svuda nam je lepo - ponsono ističe ćerka poznatog biznsimena Milije Babovića čija najsatrija naslednica Ina je ima neke osobina kao i njena majka.

- Ina je dosta drugačija od mene, ali voli da dominira, kao što sam to volela ja dok sam bila u njenim godinama - smeje se Iva, a njen suprug dodaje:

- Očigledno je da sinovi liče na mene, mada ja mislim da liči i ćerka, iako mi to to nije važno. Bitno mi je da su rođeni iz velike, prave ljubavi - iskren je Lalatović koji se u dogvoru sa suprugom za sada zaustavio u proširenju porodice.

- Ne planiramo četvrto dete, jer sam imala tri carska reza i jednu vanmateričnu trudnoću. Trudnoće mi je vodio profesor Ljubić i bio je oprezniji nego inače. Savetovao nam je da razmislio oko treće bebe, ali na kraju je sve dobro prošlo - ističe uz osmeh šarmantna dama kojoj je, kao i njenom izabraniku, najvažniji porodični skald.

- Ponosan sam na Ivu i presrećan zbog dece koju mi je podarila. Za tri godine i deset meseci dobili smo troje dece. Koja žena sme da se usudi na tako nešto? Iva je pokazala koliko je hrabra. Meni je to mnogo značilo i mislim da nam je to promenilo život i da smo sada stabilniji, bliskiji i da se volimo još više. Porodica me čini snažnim i uspešnijim. Kako su deca došla na svet, tako je i moja karijera trenera krenula uzlaznom putanjom. Iva i deca su moja energija. Ona se odrekla svoje karijere da bi bila uz mene, zato je svaki moj uspeh, ujedno i uspeh čitave porodice.  Najlepši momenat je kada se vratim kući i ušunjam se u krevet pored njih, dok oni spavaju. Taj osećaj ne može da se opiše rečima – kaže istaknuti sportista, a njegova supruga dodaje:

- Moja cela porodica obožava Nenada, tako da su se pomirili sa tim da je on Zvezdaš i ništa ne govore deci protiv Zvezda. Poštuju Nenadov rad i navijaju za njega kada god igra njegov tim. Moja porodica navija za Prtizan, ali su i Nenadovi navijači i raduju se svakom njegovom uspehu - zaključuje Iva koja u TC Ušće sa velikim uspehom vodi štand VIP pokloni.

Lalatović ne krije da mu prija podrška porodice njegove supruge:

- Posle svake utakmice čujem se i sa Stefanom i sa Milijom i uvek prokomentarišemo taj meč. Oni su srećni zbog mene, kada ja pobedim, iako su oni veliki Partizanovci. Stefan je odličan fudbaler, igrao je u velikim klubovima, a siguran sam da bi imao još uspešniju karijeru da ne nosi breme svog prezimena. On je za mene najbolji igrač u zemlji na svojoj poziciji. Stefan i ja smo igrali zajedno u OFK Beogradu, a bio sam mu trener šest meseci u Voždovcu i moram da priznam da je jako napredovao u tom periodu.

Koliko je Nenadu bitan skladam porodični život, toliko su mu važne i ostale tradicionalne vrednosti, pa je tako u neprestanom kontaktu sa svojim kumom Nemanjom Vidićem.

- Nemanja je jako zadovoljan u Milanu, otišao je u jedan veliki grad, promenio je klub. On je bio u mančesteru osam godina, osvojio je sve što je moglo da se osvoji, pokazao je da je najbolji igrač na svetu na toj poziciji. Sada je na još jednom iskušenju u Interu, počinje nov život i vidim da su se sjajno uklopili i da su zadovoljna i njegova deca i supruga. naravno, ima moju punu podršku – završava Nenad Lalatović

Piše: Nikola Rumenić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.