NERVOZNI REJES Ispustili smno šansu za pobedu

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NERVOZNI REJES Ispustili smno šansu za pobedu

Šampion Evrope došao je u Beograd poljuljan porazima od Himkija i Strazbura, a koliko ga je zaboelo poraz od Crvene zvezde (94:88) videlo se i po izlasku njegovih igrača iz svlačionice nakon meča, pognutih glava i namrštenog lica. Takav je bio i Felipe Rejes koji žali za propuštenim šansama.

"Imali smo šansu, ali smo pali u neizvesnoj završnici. Imali smo periode dobre igre, kao i oni. Navijači su im pomogli da dođu do onoga šta smo hteli. Mi nismo iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoju šansu i prednost od 10 poena, dozvolili smo Zvezdi da se vrati, a onda smo napravili greške koje su nas koštale pobede", rekao je Rejes.

Real je zvanični prvak Evrope, ali je posle ovog poraza poslednji u Grupi A, sa samo dve pobede.

"Svaka sezona je drugačija, nikad ništa nije sito. Imamo jako tešku grupu i teško je igrati u grupi u kojoj svako svakog može da pobedi. Gubili smo mnogo na strani i nažalost imamo samo dve pobede. Ne znam sada kako ćemo dalje. Imamo još tri utakmice do kraja, i probaćemo da se plasiramo, ali videćemo da li ćemo moći", izjavio je za kraj centar Madriđana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.