NENAMERNA, ALI GRUBA GREŠKA: ‘Delije’ odale počast živom ruskom pilotu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NENAMERNA, ALI GRUBA GREŠKA: ‘Delije’ odale počast živom ruskom pilotu! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde permutovali su imena ruskih pilota oborenog aviona na sirijsko-turskoj granici i tako napravili veliku grešku.

Sjajnu ideju imale su popularne ‘Delije’ na utakmici protiv Reala iz Madrida. U skladu sa bratskim odnosom Srbije i Rusije, iza jednog od koševa razvili su zaviorila se velika ‘šetalica’ sa ruskom zastavom uz koju je stajao i transparent ubijenom ruskom pilotu nakon obaranja aviona na granici Turske sa Sirijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sergej Rumjancev, slava ruskom heroju – napisale su Delije uz veliku rusku zastavu.
FOTO: STARSPORT Međutim, ispostavilo se da je to bila gruba greška, s obzirom da je počast odata preživelom vojniku, koga je nakon pada aviona pronašla sirijska vojska, kojoj je Rusija priklonjena. Sergej Rumjancev je preživeo, a tragično nastradali pilot je Oleg Peškov.
Ova greška, odnosno, permutacija imena od strane navijača Crvene zvezde im se svakako neće uzeti za zlo, s obzirom na sjajnu ideju, dobru nameru i atmosferu koju su sinoć napravili u Pioniru, a o kojoj se još uvek priča.
Evo kako je to izgledalo:

(Izvor: youtube / ULTRAS PYRO FANS)
The post NENAMERNA, ALI GRUBA GREŠKA: ‘Delije’ odale počast živom ruskom pilotu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.