Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠAO ANGAŽMAN: Od Premijer lige do Moldavije (FOTO)

Bivši fudbaler Crvene zvezde karijeru će nastaviti u redovima moldavskog Šerifa iz Tiraspolja.

Vujadin Savić je na svom Instagram profilu optkrio da je od danas i zvanično novi član moldavskog kluba u koji stiže posle polusezone provedene u Votfordu koji mu nije ponudio nastavak saradnje.
Saviću će saigrač u Tiraspolju biti još jedan bivši Zvezdaš Danijel Subašić sa kojim se fotografisao na stadionu u Tiraspolju.


Ovo, ovo je osecaj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << slobode! Kad ja pogledam ovu tribinu na kojoj sam skakao 1000 puta…kad vidim ovaj teren na kojem sam prvi put povredio coveka laktom, kad vidim nasu svetinju ?, kad vidim onu drugu tribinu na kojoj sam takodje skakao!! Ovde vam je reprezentiran moj novi pocetak?????? #sherifftiraspol #pridnjestrovlje
A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on
Aug 4, 2015 at 3:37am PDT


Pored Crvene zvezde i Votforda sada već iskusni defanzivac je nastupao za Rad, Bordo, Dinamo Drezden, Arminiju iz Bilefelda.
Kada je u pitanju Crvena zvezda među crveno-bele bi mogao da dođe neko od mladih reprezentativaca za koje se klub raspituje, dok je Holanđanin Mičel već u Beogradu.
The post NAŠAO ANGAŽMAN: Od Premijer lige do Moldavije (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.