Milenko Sebić sportista godine u Trsteniku

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Jan.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenko Sebić sportista godine u Trsteniku

TRESTENIK - Milenko Sebić, strelac Crvene zvezde (lane u „Akademiji Maksimović“) član „bronzane“ reprezentacije Srbije MK puškom 60 metaka ležeći na SP u Granadi prošle godine, proglašen je za sportistu godine u Tresteniku.


 -Meni je prošla godina najbolja u karijeri, uz svetsku bronzu osvojio sam i tri domaće titule i oborio dva državna rekorda - rekao je Milenko Sebić za RTV Trestenik u direktnom video – linku iz Nemačke gde  se kao član reprezentacije takmiči na turniru u Minhenu.- Na rang listi SS Srbije sam završio godinu kao broj jedan puškom. Dobro sam počeo godinu jer smo na turniru u slovenačkom gradu Ruše  Pletikosić,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.