Lalatović opleo po kolegi: Sramota za profesiju!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović opleo po kolegi: Sramota za profesiju!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović osudio je igru Radničkog iz Kragujevca i instrukcije koje je delio njegov kolega Neško Milovanović.

Foto: MN Press

Vruće glave!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović oštro je govorio o kolegi Nešku Milovanoviću posle burnog remija u Kragujevcu, gde je Radnički 1923 kao poslednjeplasirani tim Superlige, sa svega šest osvojenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bodova, otkinuo šampionu nova dva boda na putu ka odbrani pehara - 0:0.

Crveno-beli su od početka drugog poluvremena igrali sa igračem manje, napadali, pogađali prečke, promašivali šanse, ali mogli i da prime gol u finišu, kada je Radnički propustio da realizuje tri opasne kontre.

Lalatović je u kameru Arene sport rekao:

"Bio sam trener i u Proleteru, Voždovcu, Napretku i nikada nigde nisam tražio od svojih igrača da se brane kada protivnik ima igrača manje. Ovo je sramota za moju struku, šta treneri rade u Superligi to je neshvatljivo!? Ono što se ovde traži od svojih igrača je bruka, zato nam je fudbal tu gde jeste", rekao je Lalatović i dodao:

"Ne razumem da 45 minuta igraš sa igračem više i tražiš od svojih igrača da se brane, nećeš da igraš fudbal, nećeš da napadneš... Valjaju se po terenu, ispucavaju loptu, golman im dobija žuti karton zbog odugovlačenja, umesto da napadnu Crvenu zvezdu i probaju da pobede, oni se brane".

Lalatović nije želeo da komentariše trenutak kada je sudija Danilo Grujić, posle ofsajda Dragana Milovanovića, dodelio crveni karton Bogdanu Planiću.

"Vi to možda bolje znate od mene, videli ste. Neću da kažem ni da je bio apsolutni ofsajd, a možda i da je Pavićević bio poslednji igrač odbrane, a ne Planić".

Nesvakidašnja izjava, u svakom slučaju...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.