Lalatović: Sramota je da trener traži od fudbalera da se valjaju, a imaju igrača više!

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Sramota je da trener traži od fudbalera da se valjaju, a imaju igrača više!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović nije toliko žalio za propuštenom šansom da se pobedom ostane u šampionskoj trci, koliko za načinom na koji je u 13. kolu Radnički u Kragujevcu došao do 0:0.

"Ne znam da li je bio ofsajd (ekipe Radničkog, kod isključenja Planića u 52. minutu), nije to toliko ni bitno... Ne razumem jednu ekipu kao što je Radnički iz Kragujevca, da oni izađu da se 45 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brane, a imaju igrača više!? Ne žele da igraju fudbal. Fudbal nam je za tu gde jeste, zato što trener tokom 45 minuta traži od igrača da se valjaju po podu, od golmana da dobije žuti karton, samo da ne ubaci loptu igru... Umesto da napadnu Crvenu zvezdu, da probaju da pobede i iskoriste to što imaju igrača više, oni se zadovolje bodom. Zato nam je fudbal tu gde jeste, ponavljam, zato ne možemo ni da napredujemo", rekao je Lalatović i dodao:

"Mi ne možemo da damo gol, ne mogu a sa klupe da uđem i postignem gol, ali ne mogu da kažem da moji igrači to nisu hteli... Sa igračem manje smo bili bolji, stvarali šanse, imali 4, 5 stopostotnih, realizacija je i dalje naš problem. Ali, opet kažem, ne shvatam - bio sam ja i trener Proletera i Voždovca i Napretka, ali jednostavno - nikada nisam tražio od igrača da se valjaju po podu ili od golmana da ne ispuca loptu i dobije žuti karton. To je sramota za moju struku, da to treneri traže od svojih igrača", rekao je gotovo u dahu Lalatović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lalatović: Ne mogu da utičem na krađu, sramota je da trener traži od igrača da se valjaju

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović nije toliko žalio za propuštenom šansom da se pobedom ostane u šampionskoj trci, koliko za načinom na koji je u 13. kolu Radnički u Kragujevcu došao do 0:0..."Neću da se bavim spornim situacijama, ofsajd je bio čist, (ekipe Radničkog, kod isključenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.