Lalatović: Mnogi su nam prethodnih dana skidali kožu, a to boli

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Mnogi su nam prethodnih dana skidali kožu, a to boli

Posle uzbudljivog nadmetanja sa fudbalerima Jagodine i pobede njegovog tima rezutatom 3:2, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović konstatovao je da je pobeda crveno-belih apsolutno zaslužena. Mladi stručnjak je takođe prokomentarisao i kritike na račun igre protiv Radničkog u prethodnom kolu.

- Apsolutno zasluženo smo pobedili. U prvom poluvremenu smo dali dva gola, imali dobre prilike, a kasnije i promašili penal. Kasnije smo za samo nekoliko minuta primili dva gola što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ne sme da nam se dešava - rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Mnogo negativnih komentara usledilo je posle kiksa Zvezde u Nišu.

- Mnogi su nam ovih dana skidali kožu, a to boli - poručio je Lalatović i dodao:

- Ipak, uspeli smo da pobedimo kada je bilo najteže. Posle izjednačenja od 2:2 nismo klonuli duhom. Postigli smo treći gol i zasluženo pobedili. Hvala navijačima koji su nam bili vetar u leđa, kada smo primili drugi gol.

Osvrnuo se trener Zvezde još jednom na meč sa Radničkim.

- Odigrali smo loše u prvom poluvremenu, ali je Radnički pokazao da nije lak protivnik. Navijači treba da shvate da ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici. Biće kikseva, i to daje draž prvenstvu. I Zvezda, i Partizan, i Voša, i Čuka moraju da daju maksimum kako bi pobeđivali.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Lalatović: Mnogi su nam skidali kožu, a to boli!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2015

Trener Crvene zvezde prezadovoljan posle pobede pod Đurđevim brdom..Od gotovog umalo veresija, ali na kraju i pobeda kojoj su se u Crvenoj zvezdi nadali. Dva gola Darka Lazovića donela su beogradskom timu velikih 3:2 na dramatičnom gostovanju u Jagodini i vratili osmeh na lice Nenadu Lalatoviću....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.