Lalatović: Igrači su ispunili sve što sam od njih tražio

Izvor: Sportal.rs, 09.Avg.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Igrači su ispunili sve što sam od njih tražio

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv Radničkog iz Niša na početku takmičenja u Super ligi Srbije i dodao da su igrači pokazali da zaslužuju da igraju za crveno-bele.

- Čestitam igračima na prikazanoj igri i odnosu, sve što sam tražio od njih ispunili su na terenu. Iskoristili smo šanse i poveli sa 2:0 u završnici prvog poluvremena. U drugom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << smo dominirali, stvorili četiri-pet stopostotnih šansi, koje nismo iskoristili - rekao je Lalatović posle utakmice za televiziju Arenasport, prenosi Beta.

Fudbalerima Zvezde bila je ovo prva pobedu u domaćem šampionatu u prvom kolu još od 2009. godine. To je bila prva zvanična utakmica Lalatovića na klupi Zvezde, nakon što je ovog leta zamenio Slavišu Stojanovića.

U kombinaciji za tim Zvezde nisu bila devetorica novih igrača koje klub nije mogao da registruje zbog neizmirenih dugovanja prema bivšim igračima i klubovima.

- Prekinuli smo taj niz od četiri-pet godina poraza u prvom kolu. Pobedu posvećujem svojoj porodici i navijačima. Zadovoljan sam, ovi igrači su pokazali da sa pravom nose dres Crvene zvezde - rekao je Lalatović.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Lalatović zadovoljan pobedom u debiju na klupi Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2014, 11:05

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv Radničkog iz Niša na početku takmičenja u Super ligi Srbije i dodao da su igrači pokazali da zaslužuju da igraju za crveno-bele. ..Dobar početak: Nenad Lalatović.. .."Čestitam igračima na prikazanoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.