Lalatović: Hoćemo pobedu bez primljenog gola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Hoćemo pobedu bez primljenog gola

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje pobedu bez primljenog gola protiv Borca iz Čačka i plasman u osminu finala nacionalnog Kupa.

"Predstoji nam specifična utakmica na kojoj nemamo prava na grešku. Za mene je Borac iznenađenje u ovom delu sezone, sakupili su osam bodova, ekipa su koja zna da igra na rezultat, imaju dobrog trenera i nekoliko iskusnih fudbalera. Moramo maksimalno ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pristupimo utakmici i pobedom bez primljenog gola uđemo u osminu finala", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.

On je najavio da će šansu na utakmici protiv Čačana dobiti igrači sa manjom minutažom.

"Razmišljam da šansu dam fudbalerima koji nisu mnogo igrali u dosadašnjem delu sezone. Ipak, neće biti velikih promena, ali tri-četiri sigurno hoće", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde dodao je da mu se ne dopada što će njegov tim za samo pet dana igrati dva puta sa istim protivnikom, pošto bi za vikend trebalo da gostuje u Čačku.

"To je otežavajuća okolnost za nas, teško je pobediti isti tima dva puta za samo pet dana. Pored toga Borac ima kvalitetan tim", istakao je strateg Zvezde.

Defanzivac Beograđana Marko Petković rekao je da će crveno-beli dati sve od sebe da pobedom započnu borbu za trofej u Kupu.

"Trudićemo se da igramo sve bolje i bolje, zadovoljan sam dosadašnjim učinkom i očekujem pobedu na sutrašnjem meču", rekao je Petković.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije Crvena zvezde - Borac igra se sutra od 19 sati na stadionu Marakana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lalatović: Pobeda bez primljenog gola

Izvor: TV Arena Sport, 23.Sep.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da očekuje pobedu u utakmici Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka i to bez primljenog gola..."Predstoji nam specifična utakmica na kojoj nemamo prava na grešku. Za mene je Borac iznenađenje u ovom delu sezone, sakupili su osam bodova, ekipa su koja zna...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.