Kahriman: Dobro je što nije 2:0...

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kahriman: Dobro je što nije 2:0...

… pošto ćemo ostati budni za revanš. A tada treba da napunimo Marakanu, stavimo sebi još pritiska na leđa i uživamo u fudbalu. Nema fudbala bez pritiska, izjavio je posle remija sa Ludogorecom golman Crvene zvezde

Foto: MN Press

Crvena zvezda nije pobedila u Razgradu, ali se vraća kući sa zadovoljstvom na licu. Crveno-beli su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrali nerešeno protiv Ludogoreca u Bugarskoj - 2:2.

Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Rendulić spušta loptu pred revanš meč u Beogradu.

"Ne treba dizati euforiju, jer nas u Beogradu čeka još teža utakmica. Ipak, da nam je neko rekao da ćemo dati dva gola u gostima odmah bismo prihvatili", rekao je fudbaler Zvezde.

On je potom ukazao na greške, ali i pozitivne stvari u redovima svog tima.

"Trgli smo se u drugom poluvremenu, ali nismo svi još 100 odsto fizički spremni i to je uslovilo pad koncentracije. Uprkos svemu, pokazali smo da imamo materijal. Ovu utakmicu nismo bili favoriti, ali sada jesmo".

"Golove smo primili iz grešaka, posebno drugi jer smo stajali okrenuti lopti leđima, neko se svađao sa sudijom, a Evropa kažnjava svaku grešku...", dodao je Rendulić.

I Damir Kahriman vraća se sa osmehom iz Razgrada.

"Možemo da budemo zadovolji rezultatom. Šteta je što nismo nagrađeni pobedom za dobru igru u drugom poluvremenu, ali Bože moj... Možda to tako treba, da idemo korak po korak. Ova utakmica je veliko iskustvo za sve nas", istakao je čuvar mreže Zvezde.

On je posebno istakao brz teren na stadionu Ludgorec arena.

"Trebalo nam je vremena da se naviknemo na brz teren, potom smo bili bolji. Ne znam zašto naš nije takav. Mnogo znači kada je teren brz, jer se tako lakše probija zonska odbrana i trebalo bi da poradimo na tome", naveo je Kahriman.

On je odugovlačio prilikom izvođenja prekida i dovodio domaće navijače do ludila.

"Gledao sam da na svaki način pomognem saigračima da dođu do vazduha. Još nismo 100 odsto fizički spremni za ovakvu utakmicu, ali momci su junački istrčali. Svi su zaslužili pohvale".

Kaže da to što nisu pobedili u gostima može biti dobra stvar za Zvezdu.

"I prvi i drugi njihov gol prošli su mi 'za dlaku', ali treba da budemo srećni. Možda je i dobro što nije 2:0 za nas pošto ćemo ostati budni za revanš. A tada treba da napunimo Marakanu, stavimo sebi još pritiska na leđa i uživamo u fudbalu. Nema fudbala bez pritiska", nasmejao se golman crveno-belih.

Revanš meč Crvena zvezda - Ludogorec na programu je 2. avgusta na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.