Ivanović: Očekujem bolje izdanje Mege

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Očekujem bolje izdanje Mege

Košarkaš Mega Leksa Nikola Ivanović rekao je danas da očekuje znatno bolju igru njegove ekipe u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije protiv Crvene zvezde.

"Prvi meč nismo odigrali na nivou kakav je trebao da bude i kakav se od nas očekuje. Siguran sam da naša ekipa može da pokaže protiv Zvezde znatno više. Imamo malo vremena da se spremimo, ali verujem da ćemo sutra odigrati daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolji meč. Na našem terenu moramo da odigramo daleko ponosnije i konkretnije u oba pravca i verujem da će to biti znatno bolje u nedelju nego što je bilo u petak", rekao je Ivanović.

Crvena zvezda povela je s 1:0 protiv Mege u polufinalnoj seriji plej-ofa, pošto je sinoć u Beogradu trijumfovala sa 77:66.

"Prvu ;utakmicu protiv Zvezde moramo što pre da zaboravimo, jer je sledeća već sutra. Pokušaćemo da vratimo seriju u Beograd. Moramo da imamo daleko više vere da možemo da pobedimo Zvezdu nego što je to bilo u prvom meču", rekao je trener Dejan Milojević.

Košarkaši Mega Leksa će sutra od 20 časova u Hali Pinki u Sremskoj Mitrovici dočekati Zvezdu

u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa.

Karte za meč su puštene u prodaju i mogu se kupiti po ceni od 400 dinara za tribine i 1.000 dinara za VIP mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.