Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS: “Delije” se sukobile s policijom, 45 uhapšenih

U bugarskom letovalištu “Sunčani Breg” policija je zbog napada na turiste i policiju i lomljenja automobila uhapsila 45 navijača Crvene zvezde.

Lokalni mediji javljaju da je javna tužiteljka odmah pokrenula proces protiv izgrednika.
Oko pet sati ujutro u diskoteci “Viking” izbila je tuča nekoliko ljudi. Policija je odmah stigla na lice mesta, ali tamo je došlo do sukoba i sa njima, pa su dva policajca povređena.
Policija je pokušala da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sukobe pucnjima u vazduh, ali je tek tada došlo do eskalacije.
Trenutno je u pritvoru 45 osoba srpske nacionalnosti, njih 16 je identifikovano.
The post HAOS: “Delije” se sukobile s policijom, 45 uhapšenih appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Detalji sukoba u Sunčevom bregu: Delije tukle policiju i građane, a policija pucala u vazduh

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016

Detaljan izveštaj policije detaljno opisuje kako je ukupno 45 pristalica Crvene zvezde privedeno u Sunčevom bregu, poznatom letovalištu..."U 5:07 sati je došlo do tuče u diskoteci u kojoj su učestvovali strani državljani. U 05:15 policija je dobila poziv za novu intervenciju, jer su huligani tukli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.