Grobari zapalili zastavu Galatasaraja zbog ubistva Zvezdinog navijača! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari zapalili zastavu Galatasaraja zbog ubistva Zvezdinog navijača! (FOTO)

U znak prostesta zbog ubijenog navijača Crvene zvezde, navijači Partizana su na tribini zapalili zastavu turskog kluba

Osim što su odali poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, navijači Partizana su tokom meča svog kluba sa Napretkom zapalili zastavu Galatasaraja.

Pocetkom drugog poluvremena susreta u Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na ogradi na istocnoj tribini navijači crno-belih istakli su transparent s natpisom “Jagoda”, što je bio nadimak stradalog mladića iz Zemuna, koji će biti sahranjen u ponedeljak na Bežanijskom groblju.

Ranije danas to isto uradili su navijači tuzlanske Slobode, koji su na utakmici 15. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva istakli transparent s natpisom “R.I.P. Marko Ivković”.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) ZBOG UBISTVA ZVEZDINOG NAVIJAČA: Grobari zapalili zastavu Galatasaraja

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014

BEOGRAD - Navijači Partizana okupljeni na istoku stadiona u Humskoj zapalili su na početku drugog poluvremena današnje utakmice protiv kruševačkog Napretka zastavu turskog kluba Galatasaraj...Grupa navijača Partizana okupljena na istočnoj tribini zapalila je zastavu turskog kluba u 46. minutu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.