Grafičar pobeđuje i slavi kao Zvezda: Trener i pesma ujedinili komšije sa Topčidera

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafičar pobeđuje i slavi kao Zvezda: Trener i pesma ujedinili komšije sa Topčidera

Fudbaleri Grafičara trče, bore se i igraju u Beogradskoj zoni poput kolega iz Crvene zvezde u Superligi pa su i jesenju titulu proslavili kao da nose crveno-bele dresove. Da nije to tek tako slučajno dokaz je i zajednički trener.

Popularni “grafosi” prezimiće na prvom mestu četvrtog po rangu takmičenja pošto su na svom terenu slavili 1:0 protiv Sremčice. Zapravo, taj “minimalac” proslavljen je maksimalno.

A kako i ne bi kad o kondiciji “ljubičastih” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Topčidera brine trener pod čijim okom vežbaju i nepobedive komšije sa druge strane brda - Mihajlo Bata Radulović.

Popularni Bata uveličao je feštu lidera Beogradske zone, a pevale su se i pesme slične stihovima sa tribina stadiona “Rajko Mitić”.

Pogledajte kako “grafosi” slave jesenju titulu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.