Finale ABA lige: Zvezdina prva meč lopta

Izvor: RTS, 02.Maj.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale ABA lige: Zvezdina prva "meč lopta"

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Sremskoj Mitrovici protiv Mega Leksa, u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige, imaju priliku da odbrane titulu i drugi put uzastopno podignu trofej namenjen regionalnom šampionu. Meč počinje u 20.30, prenos je na našem Drugom programu.

Zvezda protiv oslabljene Mege vodi u seriji 2:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i prema svemu viđenom bilo bi veliko iznenađenje ukoliko večeras u Sremskoj Mitrovici ne bi završila posao. Domaćin se nada da može da produži seriju, dok bi crveno-beli da što pre završe posao.
"Igra iz drugog meča, posebno u odbrani je recept za naredni, iako sam siguran da se Mega neće predati. Očekujem još žešći otpor domaćeg tima u Sremskoj Mitrovici", izjavio je Zvezdin plejmejker Stefan Jović.
Većem otporu nada se i kapiten Mege Rade Zagorac.
"U vrlo lošoj situaciji smo posle 0:2. Čini mi se da smo svoju šansu propustili u prvoj utakmici, dok smo u drugoj bili potpuno nadigrani što bih pripisao i dosta skraćenoj rotaciji zbog povreda. Očekuje nas treći meč i daćemo sve od sebe da pobedimo i produžimo seriju", istakao je talentovani košarkaš.
Treći meč finalne serije plej-ofa ABA lige između Mega Leksa i Crvene zvezde igra se večeras od 20.30 sati u Sremskoj Mitrovici. Direktan prenos je na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NAJBOLJA U REGIONU: Zvezda počistila Megu za drugi uzastopni prsten u ABA ligi

Izvor: Kurir, 02.Maj.2016

...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kvinsi Miler sa 15 poena i sedam skokova Megu je predvodio kapiten Rade Zagorac sa 21 poenom i šest skokova..Tim trenera Dejana Radonjića uspeo je da maksimalni rezultatom završi finalnu seriju "Crveno-beli" su uspeli da iskoriste činjenicu da je Mega u...

Nastavak na Kurir...

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Da li će ovaj pehar ostati u Zvezdinim vitrinama? (FOTOGALERIJA)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016

Treća utakmica finalne serije plej-ofa ABA JTD lige počinje za koji minut, a u Sremskoj Mitrovici je sve spremno za spektakl.. . Može li Mega Leks da produži finalnu seriju? To jest, bolje formulisano pitanje je hoće li Crvena zvezda odbraniti krunu u ABA JTD ligi. Odgovor na oba pitanja dobićemo...

Nastavak na HotSport.rs...

Milojević: Možda odigramo još jedno finale

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 00:52

Trener Mege čestitao igračima na pruženom maksimumu u plej-of seriji protiv Crvene zvezde, a kapiten Zagorac u porazima pronašao motiv za Superligu...Osvojen Kup Koraća i častan poraz od Crvene zvezde (0:3) u finalu plej-ofa ABA lige čine ovu sezonu fenomenalnom za ekipu Mega Leksa...Usled povreda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.