(FOTO) Podrška navijača i sa parketa!

Izvor: Press, 28.Nov.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Podrška navijača i sa parketa!

Košarkaše Crvene zvezde Telekom je na utakmici sa Neptunasom bodrilo 12.547 navijača, a crveno-beli su u duelu sa litvanskim timom imali i nesvakidašnju podršku i to direktno sa parketa Kombank arene.
Ideja marketinga Crvene zvezde Telekom je bila da u veoma važnoj utakmici u borbi za plasman u TOP 16 fazu izabranici trenera Dejana Radonjića imaju jedinstvenu podršku koja neće dolaziti samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa tribina. Iz tog razloga, imena preko dve ipo hiljade vlasnika sezonskih ulaznica našli su se na grbu kluba na centru terena Kombank arene. Tako su na simboličan način uz crveno-bele košarkaše na parketu naše najveće dvorane bili i navijači Zvezde.

Uz originalnu sliku grba ostaće zabeleženo i da je Crvena zvezda u sedmom kolu D grupe Evrlige savladala Neptunas rezultatom 79:62.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.