Erceg: Žao mi je dečka koji je ni kriv ni dužan izgubio život

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erceg: Žao mi je dečka koji je ni kriv ni dužan izgubio život

Zoran Erceg je odigrao fenomenalnu partiju u pobedi Galatasaraja protiv Crvene zvezde Telekom u šestom kolu Evrolige. Ali, srpski internacionalac kaže da je trijumf brzo pao u zaborav kada je saznao za ubistvo navijača Zvezde Marka Ivkovića.

- Za tragediju sam čuo sam kada došao kući posle utakmice. Nisam mogao da verujem da je istina. Među našim ljudima o tome ne prestaje da se priča. Žao mi je dečka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << koji je ni kriv ni dužan izgubio život, a došao je samo da gleda košarku i navija za svoj tim. Iskreno saučešće izjavljujem njegovoj porodici i prijateljima – rekao je Erceg za Novosti i dodao da je utakmici mogao da razmišlja u kolima od svlačionice do kuće.

- Iskreno, od kada sam čuo za vest o ubistvu ovog momka duel sa Zvezdom mi je pao u zaborav. Ni o utakmici ni o svom učinku ni sa kim nisam ni razgovarao. Ja sam sportista koji radi svoj posao, bez namere da svojom igrom nekoga uvredim ili da širim mržnju – istakao je Erceg.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.