EKSKLUZIVNO: Crvena zvezda DOVODI dva velika pojačanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Crvena zvezda DOVODI dva velika pojačanja (FOTO)

Ukupna vrednost transfera oko milion evra.

Crvena zvezda je mnogo toga uradila u letnjem prelaznom roku, ali to ne znači da je klub iz Ljutice Bogdana ispunio baš sve planove zacrtane za letnju pijacu. Zbog toga će među crveno-bele stići još dva velika pojačanja, ekskluzivno saznaje Srbija Danas.

NI ŠARANOV, NI BORJAN: Veliki PREOKRET na Marakani, Zvezda dovodi golmana reprezentacije (FOTO)

ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Bivši golman Partizana stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Marakanu! (FOTO)

Radi se o Milanu Rodiću iz ruskog tima Krila Sovjetov i prvotimcu Vojvodine Bogdanu Planiću, a ukupan iznos za transfere ova dva igrača iznosi oko milion evra, iako jođš nije poznato na koliko će ugovori biti potpisani.

#INTALKS : Bek #Zenit, Milan Rodic lakukan negosiasi transfer dengan #OFKBeograd [TokeTheilade] - #MedioTransfer pic.twitter.com/eAWaW7r3PH

— Medio Transfer (@MedioTransfer) June 3, 2015

Rodić je karijeru počeo u OFK Beogradu odakle je otišao u Zenit, a igrao je i za Volgu i drugi tim Zenita da bi 2015. prešao u Krila Sovjetov. Planić je igrao za Zlatibor, Slobodu iz Užica, Žarkovo, Jedinstvo i OFK Beograd. Ovo će biti povratak Planića uZvezdu čiji je član već bio 2014, aloi je odigrao samo pet utakmica za crveno-bele.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.