„Delije” će me nositi dok igram

Izvor: 24sata, 21.Avg.2014, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Delije” će me nositi dok igram

Novi košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams oduševljen je dolaskom u klub, toliko da se kod Damarkusa Nelsona raspitivao o svemu. Kaže da je od Nelsona čuo mnogo lepih stvari o klubu, kao i da jedva čeka da se priključi ekipi na Zlatiboru.

HUK - “Bio sam u kontaktu sa Demarkusom Nelsonom, koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Posebno je hvalio Beograd, za koji je rekao da je mnogo lep grad i izvanredan >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << za život. Takođe, spomenuo je i da Zvezda ima najbolje navijače, da takvu podršku sa tribina nije imao prilike da oseti nigde drugde i da ću sigurno uživati igrajući u takvoj atmosferi. Jedva čekam ponovni susret sa 'delijama'. Mogu da im poručim da ću davati sve od sebe.”

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.