Da li je greška Delija nedolazak u Arenu?

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2014, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je greška Delija nedolazak u Arenu?

Želeli su navijači Crvene zvezde da njihov klub ponovo igra u Evroligi. Ipak, sada je veliko pitanje hoće li njihovi ljubimci imati priliku za tako nešto, posle poraza u polufinalu ABA lige od Cibone.
(FOTO: N. Negovanović)
Jedina nada za crveno-bele je, da kao lideri posle ligaškog dela šampionata, dobiju šansu da igraju u kvalifikacijama za Evroligu. Pitanje je da li će do toga uopšte doći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Posle neuspeha uvek se postavlja pitanje ko je kriv. U „Kombank areni” bilo je prisutno 8.212 gledalaca. Premalo za meč ovolikog značaja.
Da li su Delije pogrešile? Poznato je da najvatreniji navijači Crvene zvezde bojkotuju ABA ligu, a tvrd stav zadržali su i uoči najbitnijeg meča sezone za njihov klub.
Nastavile su Delije bojkot ABA lige, a sa tribina nije bilo pritiska na sudije i rivala kao što je to bio slučaj u susretima Evrolige, potom i Evrokupa. Zvezda je bila bez „šestog igrača”, možda baš bez onoga što je nedostajalo da se slavi pobeda.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.