Da li je bio penal za Zvezdu u Lučanima? /ANKETA/

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je bio penal za Zvezdu u Lučanima? /ANKETA/

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do pete uzastopne superligaške pobede savladavši Mladost u Lučanima sa 3:0, a zbog vodećeg gola podigla se prašina.

Trenutak odluke bio je dosuđen penal nakon jednog povlačenja i guranja prilikom čega je isključen Aleksandar Živanović, koji je sa leđa oborio Vukašina Jovanovića u 61. minutu.

Komesar za suđenje Superlige Milan Radaković je gostujući na televiziji Arena sport potvrdio da je sudija Srđan Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispravno postupio kada je pokazao na belu tačku.

Donald je bio siguran egzekutor najstrože kazne, zlatni "orlić" Jovanović je uvećao prednost, a tačku je stavio Idan Vered, poput Donalda, prvim golom u crvenom-belom dresu za konačnih 3:0.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.