Crveno-beli jačaju defanzivni bedem: Planić stiže u Zvezdu

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli jačaju defanzivni bedem: Planić stiže u Zvezdu

Bogdan Planić će pojačati Crvenu zvezdu: dosadašnji štoper OFK Beograda je postigao dogovor sa crveno-belima, pa će do kraja dana tu saradnju ozvaničiti.

Već duže vreme Planić je figurirao kao pojačanje kluba sa Marakane, a dogovor je konačno postignut. Reč je o igraču o kome su se mnogi sadašnji, a i prethodni članovi rukovodstva Zvezde veoma pozitivno izjasnili, a koji je pre godinu dana bio ponuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crveno-belima, ali tada ga nisu doveli.

O Planićevim kvalitetima Zvezdin v.d Zvezdinog sekretara Zvezdan Terzić sve najbolje zna, jer ga je upravo on i doveo u OFK Beograd.

Terzić je pre dva dana boravio u Moskvi gde je OFK Beograd igrao prijateljski meč sa CSKA i očigledno tom prilikom dogovorio transfer. Takođe, trener Nenad Lalatović želi da pojača poslednju liniju tima, s obzirom na to da Dejan Kelhar, po svemu sudeći, neće doći na Marakanu, ili se to neće desiti u skorije vreme pošto je u potrazi za ostalim ponudama, pa je Planić najbolje rešenje za crveno-bele u ovom trenutku.

Ostaje samo da se vidi na koji vremenski period će ugovor biti potpisan i kada će Planić da se priključi ekipi na pripremama u Sloveniji.

Bosančić još na čekanju

Miloš Bosančić je, kao što je poznato, sve dogovorio sa crvenom Zvezdom, međutim, klub još čeka definitivan stav navijača, kako ne bi igraču napravio eventualan problem, zbog činjenice da "delije" nisu za to da on nastupa za ekipu sa Marakane. Nije isključeno da u toku dana i taj problem bude rešen tako što će Bosančić ipak staviti potpis na ugovor sa crveno-belima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Planić nadomak "Marakane"

Izvor: Sportal.rs, 23.Jul.2014

Defanzivac OFK Beograda Bogdan Planić (22) trebalo bi da bude prvo naredno pojačanje Crvene zvezde. Iako još ništa zvanično nije dogovoreno, očekuje se da dosadašnji štoper OFK Beograda u toku dana najverovatnije postigne sporazum sa crveno-belima i potpiše ugovor sa prvakom Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.