ČUJTE ZVEZDAŠI: Delije su na PRAZNOM severu ostavile MNOGO jaku poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUJTE ZVEZDAŠI: Delije su na PRAZNOM severu ostavile MNOGO jaku poruku (FOTO)

U tri dana crveno-beli će odigrati dve utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Irtiš (20.45) u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će ovaj meč između ostalog obeležiti jedan detalj. Zbog kazne UEFA, severna tribina stadiona "Rajko Mitić" biće zaključana, pa će najvatreniji navijači crveno-belih biti na južnoj tribini. U skladu sa novim okolnostima, Delije su na severu ostavili transparent "Danas pun jug, u nedelju pun >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sever".

Na ovaj način, pozvali su i na utakmicu sa Kazahstancima, ali i meč uvodnog kola Superlige Srbije. Ekipu Radničkog iz Niša, tim Vladana Milojevića će dočekati u nedelju.

Мислите о томе! #FKCZ #CZVIRT pic.twitter.com/1HeBqjcZkE

— Delije Sever (@delije_net) July 20, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRED MEČ PROTIV IRTIŠA: Delije ostavile poruku na severu Marakane

Izvor: Kurir, 20.Jul.2017

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Irtiš (20.45) u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će zbog kazne UEFA, severna tribina stadiona "Rajko Mitić" biti zaključana.

Nastavak na Kurir...

Delije: Bebe nek' se rađaju poruka je juga...

Izvor: B92, 20.Jul.2017

Navijači Crvene zvezde razvili su transparent na južnoj tribini koji glasi "Bebe nek se rađaju poruka je juga, nećemo da Srbijom vlada bela kuga". Tada su navijači razvili transparent "Bebe neka se rađaju poruka je severa, nećemo da Srbija bude zemlja ped**a".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.