Božović: Bili smo bolji i zasluženo pobedili

Izvor: RTS, 31.Avg.2015, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Bili smo bolji i zasluženo pobedili

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da pobeda njegovih izabranika u Lučanima nije dolazila u pitanje, istakavši da su bili bolji od ekipe domaće Mladosti i da su zasluženo trijumfovali.

Igrajući u Lučanima prvi put pod reflektorima, crveno-beli su otpor domaćina srušili u drugom poluvremenu i zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šestu pobedu ove sezone, petu zaredom, kojom su učvrstili vođstvo na tabeli Superlige Srbije (3:0).
"U prvom poluvremenu imali smo dve stopostotne šanse, ali ih nismo iskoristili. Imala je i Mladost jednu dobru priliku, mogli su i oni da povedu, ali nije postojala opasnost da izgubimo. Kontrolisali smo igru i mislim da smo zasluženo osvojili bodove", rekao je Božović posle meča.
On je naveo da su Lučanci uglavnom igrali defanzivno, ali je ocenio da su dobar tim.
"Teško smo ih otvorili, znali su šta hoće i dobro su se branili", kazao je Božović, dodajući da će njegovoj ekipi dobro doći pauza u prvenstvu zbog obaveza nacionalne reprezentacije.
U 9. kolu Superlige Crvena zvezda za dve nedelje u "večitom derbiju" dočekuje ekipu Partizana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.